Find Castelvecchio

MAPCastelvecchio-di-Rocca-Barbena

Du kan komme til Castelvecchio di Rocca Barbena med bil gennem Europa eller med fly til Nice (kun 1,5 times kørsel fra byen) eller fly til Milano (Linate ligger 2,5 time og Malpensa 3 timer fra byen).

Castelvecchio di Rocca Barbena ligger i Ligurien, Italien. Ligurien er det landskab, der strækker sig fra Ventimiglia ved grænsen til Frankrig til La Spezia.

Midt imellem disse byer ligger den gamle romerske by Albenga.

Fra Albenga går den gamle salttransportvej op i bjergene mod Garessio og videre til Torino, hvorfra den fortsætter hele vejen op til Nordeuropa…

Fra motorvejens afkørsel ved Albenga, kommer du til en tværvej. Selve Albenga ligger til højre, mens du tager til venstre for at følge saltvejen nordpå mod bjergene.

Først kører du forbi Cisano sul Neva – en hyggelig lille by med apotek, bank, bar, slagter, købmand og restauranter.

Næste lokalitet er Martinetto – her ligger den sidste benzinstation inden ‘bjergetapen’. Vest for Martinetto ses en gammel middelalderborg i byen Conscente.

Zuccarello er den næste by på vejen. Zuccarello har en gammel borgruin fra tolvhundredetallet. Den i Conscente er den nyeste i det forsvarsværk, der sammen med borgen i Castelvecchio fra 9-10hundredetallet beskyttede mod fjender.

Efter Zuccarello er du ved foden af bjergene. Her starter turen opad gennem terrasser med oliven-, frugt- og kastanjetræer. I disse skovlignende områder lever der mange vilde dyr: rådyr, fasaner og vildsvin for eksempel. Skoven er også rig på mange gode svampe.

Uden for Zuccarello kan du se Castelvecchio ligge oppe i bjergene. For at komme derop fortsætter du bare opad. Efter 5 minutters tid kommer der en vej på højre hånd. Denne vej fører til Castelvecchio.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s